Stiv Kuling - Blæst - Musik -  - 0602445802562 - 30. september 2022

Stiv Kuling Signed Colored edition

Blæst

Pris
kr. 151,96
Forventes klar til forsendelse ved udgivelse

Vores kunder siger:


Stiv Kuling Signed Colored edition

Cokebottle Clear Vinyl

SIGNERET UDGAVE - FORHANDLES EKSKLUSIVT HOS IMUSIC


Det danske band Blæst, der består af Fernanda Rosa, Lauge Kjærulf, Anders Bondo og Valentin Buchwald, er klar til at blæse folk bagover med god energi, når de udgiver deres nye EP Stiv Kuling den 30. september. EPen hedder Stiv Kuling, fordi der er gang i den, og sangene skal blæse folk bagover med energi fortæller Blæst om EPen, der er den første fra bandet siden de udgav Vindstille i 2020.

Blæst har i løbet af det seneste år markeret sig som et af de mest fremadstormende bands på den danske musikscene med udsolgte koncerter rundt om i Danmark og samt deres seneste singler heriblandt Juice og Ego der begge har været i Top 10 over de mest spillede sange på dansk radio.

Nu er bandet klar til at fortsætte rejsen med den nye EP, og ligesom det danske vejr er omskifteligt, er følelserne på den nye EP det også: Stiv Kuling har ikke nogen fast tematik, udover at den handler om at være ung, den handler om at feste, den handler om de små flirts, de større forelskelser, og så er der sneget sig en enkelt breakup-song med. Temaet er egentlig bare et blandet følelsesliv, som vi kan relatere til.

Resten af året er der også garanti for Stiv Kuling i hele landet. Blæst har netop overstået en sommer med ikke mindre end 22 optrædener på de danske festivaler - heriblandt Roskilde Festival, Smuk Fest og Musik i Lejet. Til efteråret besøger bandet 27 byer på deres Stiv Kuling Tour. Vi glæder os til at opleve alle de forskellige crowds vi skal spille for, og så glæder vi os utroligt meget til at mærke feedbacken fra publikum på de nye sange fortæller bandet.

P3 Guld-vinder 2022 - P3 Lytterhittet (Juice)

Medie Musik     VINYL     LP   (LP VINYL)
Udkommer 30. september 2022
EAN/UPC 0602445802562
Katalognr. 060244580256
Genre Pop
Mål 315 × 315 × 5 mm   ·   250 g

Hvis du kan lide Blæst, så måske...

Vis alle

Flere tilbud: Vinyl - Nye LP'er og kommende vinyludgivelser

Vis alle

Flere tilbud: Bedstsælgende vinyl

Vis alle

Flere tilbud: Mest populære - Vinyl & LP'er

Vis alle

Flere tilbud: Signerede titler