Big Big Machine - Alex Vargas - Musik - Universal Music - 0602448172969 - 3. marts 2023
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Big Big Machine

Alex Vargas

Pris
DKK 199,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 12. - 15. dec.
Julegaver kan byttes frem til 31. januar
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Big Big Machine

Alex Vargas har stået ansigt til ansigt med tusindvis af mennesker, i den ene udsolgte koncertsal efter den anden, lige siden gennembruddet med 'Shackled Up' i 2016, der samtidig sikrede ham prisen som Årets Danske Sanger ved Danish Music Awards.

Tidligere i år kunne der så igen meldes røde lamper over hele landet, da Vargas turnerede Danmark rundt i foråret - og sejrsgangen fortsatte hen over sommeren, hvor landets største festivaler fik besøg af sangeren med den store stemme.

Undervejs er der dog også indspillet ny musik, og året har indtil videre budt på Top 20 hittet 'Yougazer', den energiske 'Mama, I've Been Dying' og den nye single 'Pages'. Al sammen nye toner fra Vargas, som til marts 2023 udsender albummet, BIG BIG MACHINE.

Et album, der vidner om et mere udadvendt musikalsk udtryk - dog stadig drevet af Vargas' imponerende vokalstyrke. Albummet er skrevet og indspillet med inspiration fra 60'erne og 70'ernes sangskrivning, og det har sat sit aftryk på indspilningsprocessen, fortæller Vargas:

"Jeg tillader mig selv at bringe lidt mere farve og kulør ind i musikken. Det har givet mig en mere legesyg tilgang til at lave dette album end tidligere. Et forløb hvor jeg har sat mig selv fri og ikke forsøgt at lade mig selv begrænse."

Den umiddelbare glæde ved musikken og det mere direkte udtryk tager Alex Vargas med på tour, når han til efteråret 2023 rejser landet rundt med sit orkester, BIG BIG MACHINE.

Medie Musik     VINYL     LP   (Vinyl)
Udgivet 3. marts 2023
EAN/UPC 0602448172969
Udgiver Universal Music
Genre Pop
Mål 5 × 315 × 315 mm   ·   250 g

Vis alle

Mere med Alex Vargas

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Alex Vargas - Big Big Machine

Vis alle

Flere tilbud: Signerede titler nu udsolgt

Se alt med Alex Vargas ( f.eks. CD og LP )