Everything is Alive - Slowdive - Musik - DEAD OCEANS - 0617308056082 - 1. september 2023
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Everything is Alive

Slowdive

Pris
DKK 99,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 4. - 7. mar.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

Everything is Alive

Slowdive, det anerkendte shoegaze-band, præsenterer deres femte album, everything is alive, en harmonisk blanding af velkendt introspektion og spændingen forbundet med nye begyndelser. Som efterfølger til det strålende seks år gamle selvbetitlede album, viser everything is alive Slowdives kontinuerlige udforskning af deres fordybende og organiske lyd.

I 2023 udstråler Slowdive en familiær energi, der afspejler deres dybe personlige transformationer. Dette album rummer en særlig dedikation til Goswells mor og Scotts far, som døde i 2020, hvilket har påvirket musikkens mangefacetterede følelsesmæssige tone. På trods af det tunge islæt rummer hver tone på albummet en følelse af balance, visdom og håb. Gennem en unik alkymi fletter albummet subtilt både tristhed og taknemmelighed sammen, både jordbinder og løfter lytteren.

everything is alive spænder problemfrit over psykedeliske lydbilleder, pulserende 80'er elektroniske elementer og fængslende John Cale-inspirerede rejser, der skaber en tidløs og fremadskuende oplevelse. Slowdive udviser deres beherskelse af genren ved at skubbe dens grænser, hvilket resulterer i en plade, der er følelsesmæssigt katartisk og optimistisk.

Medie Musik     Kassette   (Kassettebånd)
Antal enheder 1
Udgivet 1. september 2023
EAN/UPC 0617308056082
Udgiver DEAD OCEANS DOC232CASS
Genre Shoegaze
Mål 120 g   (Estimeret vægt)

Vis alle

Mere med Slowdive

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Kassettebånd

Vis alle

Flere tilbud: Slowdive | Everything is alive

Se alt med Slowdive ( f.eks. CD , LP , 12" , Kassette og T-shirt )