In the Beginning - Kira Skov / Maria Faust - Musik - SUN - 0663993170121 - 11. maj 2017
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

In the Beginning

Kira Skov / Maria Faust

Pris
DKK 99,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 3. - 5. jun.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

In the Beginning

Kira Skov og Maria Faust er gået sammen i en ny konstellation, under navnet In The Beginning og udgiver d. 3. marts frugten af deres samarbejde.

I januar 2016 drog Kira Skov og Maria Faust på en rejse til Estlands sydlige grænseområder. Her fandt de et univers af glemte sange og begravede historier om tab, savn, overgivelse, underkastelse, tro, mistet tro og tilgivelse. De fandt et område, hvor tiden, i en ellers foranderlig verden, syntes at stå stille. Et udsat hjørne af Baltikum, i en region hvis historie trues af glemslens udslettelse, og som i dag ligger nærmest øde hen. Mange kulturelle og musikalske traditioner er forsvundet, dels på grund af de skiftende regimers jerngreb og deres systematiske indoktrinering, dels et resultat af det moderne samfunds voksende indflydelse.Begge blev de stærkt grebet af de mange historiske og psykologiske lag der åbenbarede sig i undersøgelsen af dette lille område, der skulle komme til at danne rammen og inspirationen til deres fælles projekt.

Resultatet skal ikke ses som et faktuelt historisk dokument, det er en slags collage, et værk inspireret af den katolske kirkes dybe og mørke historie, regimets udslettelse af sporene fra det oprindelige folks fortid og en søgen efter tilgivelse. Musikken er hypnotisk messende fortællinger inspireret af ortodokse sakrale hymner, i mødet med den estiske folklore og en mere vestlig fortællerform, som Kira Skov og Maria Faust har transformeret til deres egen hybrid af musikalske genrer, lydbilleder og fortællinger.

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Antal discs 1
Udgivet 11. maj 2017
EAN/UPC 0663993170121
Udgiver SUN
Mål 12 × 14 × 1 mm   ·   99 g

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Kira Skov / Maria Faust - In the Beginning

Vis alle

Flere tilbud: CD'er til 99,95 DKK