Martha's Vineyard - Alberte Winding - Musik - TAR - 5700907268002 - 22. maj 2020
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Martha's Vineyard

Alberte Winding

Pris
DKK 139,95
Forventes klar til forsendelse 4. - 6. okt.

Findes også som:

Martha's Vineyard

Martha's Vineyard er det nye album fra en af dansk musiks mest nærværende stemmer - Alberte Winding, som med sin varme og poetiske sensitivitet har rørt generationer af voksne og børn i mere end 35 år.

Når man synger oppe fra erfaringerne, ned til den unge pige i fortiden, så er lyden dæmpet og dyb, mørk og skramlet og fuld af håb. Sangene handler om Martha's Vineyard, Albertes rejse og næsten 3 år lange ophold i USA, fra hun var 16 til 19 år gammel. Alligevel er sangene ikke en formaning eller en opsang til et ungt, ulykkeligt, og vildt hjerte. De er et kram, en tak til oplevelserne, til prøvelserne, erfaringerne og de tossede historier. Andreas Fuglebæks varme og melodiske guitartemaer, lidt stryg og et smagfuldt skumrings-orkester, bærer Alberte Winding over hjertets glasskår og ind i varmen og lyset.

Alberte udtaler om albummets tilblivelse og musikalske univers:

"Marthas Vineyard er en slags musikalsk erindring.Vi tog afsted for at indspille demogrundbånd, hos gamle venner, på Marthas Vineyard, som er en ø i Massachusetts, USA. Men i modsætning til en bog med erindringer, tager musikken mig i uventede retninger; jeg kan ikke kontrollere hvilke historier der dukker op, fordi ordene skal danse med melodien. Jeg syntes det gør den her plade dybere og mørkere, enklere og foruroligende. Jeg danser med Andreas' lyd og den er smuk og fuld af lykkelig melankoli. Sådan blev mit liv også, dybere, mørkere, enklere, foruroligende, melankolsk og overraskende fyldt af kærlighed."

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Udgivet 22. maj 2020
EAN/UPC 5700907268002
Udgiver TAR
Mål 12 × 14 × 1 mm   ·   100 g

Vis alle

Mere med Alberte Winding

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Alberte Winding - Martha's Vineyard