We Want You - Jacob Christoffersen Trio - Musik - SUN - 0663993160528 - 2. september 2016

We Want You

Jacob Christoffersen Trio

Pris
kr. 111,96
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:


We Want You

Det er mere end velfortjent, at Jacob Christoffersen er blandt Danmarks mest efterspurgte pianister. Han har en næsten skræmmende teknik, kan det det hele, og publikum elsker hans ligefremme og sprudlende spillestil. Han spiller for helheden, altid loyal og med en positiv evne til at skubbe musikken i den rigtige retning.

Der er nu gået fem år siden han sidst udgav et album i eget navn, det anmelderroste album JC3 fra 2011. Nu har han dannet en trio bestående af bassisten Thomas Fonnesbæk og trommeslageren Zoltan Czörsc. Trioen spiller soul-fyldt og swingende jazz med et strejf af nordisk klang, og har en tæt og sammenspillet lyd opnået gennem to års engagement, som gennemgående hustrio i Københavner-klubberne La Fontaine og Montmartre, hvor de har spillet bag et utal af lokale og udenlandske solister.

We Want You , indeholder kompositioner af kapelmesteren selv. Hans smukke eftertænksomme pianospil dukker op i enkelte ballader, men ellers er musikken præget af Jacobs Christoffersens livslystige og rytmisk prægnante pianospil. I en tid med mange introverte europæiske jazzmusikere er dette en forfriskende legesyg og overskudsagtig udgivelse, der virkelig ønsker at nå ud til sit publikum.

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Udgivet 2. september 2016
EAN/UPC 0663993160528
Udgiver SUN
Genre Jazz
Mål 142 × 125 × 10 mm   ·   124 g   (Estimeret vægt)

Vis alle

Mere med Jacob Christoffersen Trio

Hvis du kan lide Jacob Christoffersen Trio, så måske...

Vis alle

Flere tilbud: Jazz album - selected

Vis alle

Flere tilbud: Jazz på CD