Uppers - Dicte + Hempler - Musik - Stunt Records - 0663993171524 - 10. november 2017
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Uppers

Dicte + Hempler

Pris
DKK 99,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 4. - 6. jun.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

Uppers

Det er en roadmovie af en plade, som DICTE + HEMPLER er på gaden med. Opfordringen på titelnummereret til at spænde sikkerhedsbæltet er sammen med musikkens klare rock'n'roll en lovende indledning på en rejse med to solister, der med mere end antydningen af americana i udtrykket har begået et album af den slags, der hypnotiserer.

DICTE + HEMPLER har siden 2010 markeret sig med årlige koncertrækker under navnet The Dark & Stormy Sessions, sædvanligvis bakket op af guitaristen Mika Vandborg har de trukket fulde huse på de danske spillesteder. I 2012 udmøntedes det i en liveudgivelse fra en koncert i København, men Uppers er deres første reelle studio album, og en fortælling om to sjæle der har fundet ind til en fælles smag og ægthed. Hvor der croones i en stemning af røg og skødesløs forglemmelse, vejskilte pegende mod Nashville og Memphis passerer revy, mens vi bevæger os transporteret af Mika Vandborgs længselsguitarer på et album, der består af sange, der vil gode historier og vibrerer i et musikalsk rum, der slår gnister.

Og optur er det, bestemt. Men også med klassisk blå singer/songwriting, der får lov til at stå helt tørt i rummet, intimt og fornemt sunget. Begge stemmer kan jo alt muligt, fra hviskende til storladent, og begge er ét med sangene og det fælles udtryk, der vel at mærke vibrerer i bittersøde toner blues, der rører og berører og ikke vil lade dig i fred. Eller lukker os ind i Dictes sangforedrag, der mere end nogensinde har en saxofons vibrato.

Uppers er indspillet i Kæv studio, med Kæv Gliemann bag indspilningspulten, og Dicte + Hempler deler oplevelsen af, at de med det nye album er blevet til en enhed. Samt har skabt et fælles udtryk, der synes at have en herlig tidløs kvalitet. Der er tale om et nænsomt og særdeles smukt udtryk, båret af en samling nøje udvalgte sange, der ikke mindst stammer fra Claus Hemplers store lager af uudgivet og stærkt vanedannende musik. Sprængfyldt med de gode fortællinger som er alfa og omega for de to.

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Antal discs 1
Udgivet 10. november 2017
EAN/UPC 0663993171524
Udgiver Stunt Records
Mål 125 × 139 × 10 mm   ·   90 g

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: CD'er til 99,95 DKK

Se alt med Dicte + Hempler ( f.eks. LP og CD )