All Good As It Is - Dicte - Musik - Stunt Records - 0663993201214 - 29. januar 2021
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

All Good As It Is

Dicte

Pris
DKK 189,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 1. - 5. mar.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

All Good As It Is

Dictes album All Good As It Is er en udgivelse om politisk opvågnen, forgiftet sind, glæden ved livet, sårbarhed, grådighed, grænseløshed, søsyge... Og lidt kærlighed. 10 små nedslag i det voksne liv.

De lyder legende og lette som sommerfugle, de melodiske sange på All Good As it Is, det nye album med Dicte. Men under den lækre overflade åbenbarer alvoren sig hurtigt. For det handler om livet, det her. Livet med alle sine tilfældigheder. Livet, der leves for fuld fart, men ind i mellem bremses af stopklodser. Livet med alle de meninger, der præges af alle ens erfaringer og åbenbaringer. Livet, man prøver at finde en mening med, men ofte bare må tage som det er. Og nyde det.

For at finde den rette musik og lyd til de nye, personlige sange, har Dicte allieret sig med komponisten, produceren og musikeren Jonas Struck, som har en fortid i bandet Swan Lee. Han har skrevet musik til talrige danske og internationale film og tv-serier.

"Livet virker indimellem som en film. Det er det, man finder ud af, efterhånden som man bliver ældre og ved, at det gør pisseondt at brække benet. Men efter en rum tid, heler det og man kan gå videre. Selv de vildeste sammenbrud og knæk bliver til en del af vejen, man bevæger sig fremad på. Derfor havde jeg lyst til at lave et album med visuel musik, der lyder som et soundtrack og hvor alle sangene er små film", siger Dicte Westergaard Madsen. "Det krævede en ny måde at producere, og i starten legede vi mere med lyd end egentlig sangskrivning. Det er der, efter min mening, kommet nogle fantastiske sange ud af ..."

Der er noget let og spontant over sangene, selv om en del er indspillet under lockdown. Dicte og Jonas Struck lagde grundsporene, som de medvirkende musikere så har haft frie hænder til at fortolke henover - ofte hjemme hos de selv. Resultatet er iørefaldende og indbydende, men tankevækkende. Som eksempelvis duetten Seasick med Teitur fra Færøerne.

"Denne gang ville jeg dybere ned - sangene havde en anden tekstur. De er måske de mest melodiøse jeg har skrevet. Men de er ikke indspillet som sådan anmasende og overproduceret pop, det er nærmere elektronisk nyfolk, hvis man kan sige sådan? Der er en anden alvor over dem, som i høj grad hænger sammen med corona, og tanker om livet og måden vi lever på. Corona blev et markant stop-skilt for os allesammen, og har inspireret til flere af albummets nøgle-sange bla. The Stop Sign og My new Jesus". I sangen synger Dicte: I never saw the Stop sign/ rolled down the hill as if blind/ 110 where you walk/ a loaded gun as my heart. "Jeg havde egentlig selv hængt sådan et skilt op for mit eget liv, inden sygdommen dukkede op. For når man passerer de 50 år, opdager man, hvor vigtigt det er netop at kunne og turde sige stop. At standse op og nyde øjeblikket, at tage sig tid til at mærke efter, om man er det rigtige sted i livet."

Også Søren Mikkelsen har deltaget i produktionen, mens Thomas Alstrup (Jonah Blacksmith) har mixet albummet. Dicte synger duet med færøske Teitur på Seasick. Derudover medvirker bl.a. Jesper Elnegaard (trommer), Christoffer Møller (keyboards og kor) samt den London baserede keyboards spiller Nikolaj Torp Larsen på albummet.

Medie Musik     VINYL     LP   (Vinyl)
Antal plader 1
Udgivet 29. januar 2021
EAN/UPC 0663993201214
Udgiver Stunt Records
Genre Rock
Mål 31 × 315 × 31 mm   ·   225 g

Vis alle

Mere med Dicte

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Dicte - All Good As it Is

Vis alle

Flere tilbud: Signerede titler nu udsolgt

Se alt med Dicte ( f.eks. CD , LP , DVD , SCD og Blu-ray )