Renegades - Drømme, myter, musik - Barack Obama; Bruce Springsteen - Bøger - Lindhardt og Ringhof - 9788727006369 - 29. november 2021

Renegades - Drømme, myter, musik 1. udgave

Barack Obama; Bruce Springsteen

Pris
kr. 289
Forventes klar til forsendelse 8. - 9. feb.

Vores kunder siger:


Renegades - Drømme, myter, musik 1. udgave

Den danske udgave af bogen bag Barack Obama og Bruce Springsteens populære podcast med mere end 350 fotos og masser af eksklusivt bonusmateriale, der aldrig før har været offentliggjort.

I et pladestudie fyldt med guitarer har to mangeårige venner en åbenhjertig samtale om liv, musik, race, maskulinitet og en stor fælles kærlighed til fædrelandet USA med alle dets udfordringer og modsætninger. Renegades er en ærlig, afslørende og underholdende samtale mellem præsident Barack Obama og den legendariske musiker Bruce Springsteen, som udforsker temaer fra deres private forhistorier og karriere-definerende øjeblikke til USA?s polariserede politiske liv og den voksende afstand mellem den amerikanske drøm og virkeligheden. Det er et smukt illustreret portræt af to rebeller med forskellige baggrunde, som leder efter en måde, hvorpå de kan knytte deres egen ukonventionelle søgen efter mening, identitet og fællesskab sammen med amerikansk historie.


.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgivet 29. november 2021
ISBN13 9788727006369
Forlag Lindhardt og Ringhof
Genre Biografier & Erindringer
Antal sider 320
Mål 237 × 283 × 33 mm   ·   1,57 kg
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk

Hvis du kan lide Barack Obama; Bruce Springsteen, så måske...

Vis alle

Flere tilbud: Bøger - Julens bestsellere

Vis alle

Flere tilbud: Biografier og Erindringer

Vis alle

Flere tilbud: Bedst Sælgende Bøger