Familien Brinch: Det er de oprørske der svigter - Lise Ringhof & Erik Valeur - Bøger - Gutkind - 9788743401476 - 19. august 2021
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Familien Brinch: Det er de oprørske der svigter 1. udgave

Lise Ringhof & Erik Valeur

Pris
DKK 219

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 24. - 25. jun.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

Familien Brinch: Det er de oprørske der svigter 1. udgave

De to brødre Jakob og Thomas Brinch vokser op i efterkrigens Vejle. Efter afsløringen af en familiehemmelighed udvikler de to brødre et voldsomt uvenskab, der følger dem til København. Her lever Thomas det vilde liv, mens Jakob forelsker sig i den ældre revolutionære Berit og selv lever et beskyttet, stilfærdigt liv.
I Danmark bygger ungdommen nye samfund i Thy og på Christiania, flytter i kollektiv, demonstrerer og slås for fred og ligeberettigelse i verden. For nogle løber oprøret løbsk – og de bliver ikke samlet op. For andre ender det i trygge positioner med succes i tilværelsen. I slægtens hus på Fanø mødes de to brødres morfar, Erling Brinch, med to mænd fra fortiden. Derefter ændrer hele familiens liv sig afgørende … 
"Det er de oprørske der svigter" er anden del af den populære romantrilogi om familien Brinch og Danmark – fra begyndelsen af 1900-tallet og frem til i dag. Tredje og sidste bind udkommer i efteråret 2022. 
Om forfatterne:Forfatterparret Ringhof & Valeur består af Lise Ringhof (f. 1964), som i mange år har arbejdet med salg, marketing og presse på danske bogforlag, og Erik Valeur (f. 1955), som er uddannet journalist, og som tidligere bl.a. har udgivet bestsellerromanen "Det syvende barn". Forfatterparret bor skiftevis i Valby ved København og i Sønderho på Fanø, hvor de har researchet og skrevet romantrilogien sammen.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgivet 19. august 2021
ISBN13 9788743401476
Forlag Gutkind
Genre Skønlitteratur
Mål 165 × 235 × 42 mm   ·   945 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis alle

Mere med Lise Ringhof & Erik Valeur

Andre har også købt