Familien Brinch: Det er de unge som forsvinder - Lise Ringhof & Erik Valeur - Bøger - Gutkind - 9788743402947 - 18. august 2022
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Familien Brinch: Det er de unge som forsvinder 1. udgave

Lise Ringhof & Erik Valeur

Pris
DKK 237

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 24. - 25. jun.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

Familien Brinch: Det er de unge som forsvinder 1. udgave

”Det er de unge som forsvinder” er tredje bind i forfatterparret Lise Ringhof og Erik Valeurs serie om familien Brinch, der nu går ind i det 21. århundrede. Brødrene Jakob og Thomas Brinch er ligesom deres jævnaldrende venner blevet forældre til en generation, de ikke rigtig forstår, som er børn i den nye verden af computere, e-mails, mobiler og internet, mens de voksne ikke har tid til meget andet end arbejde og karrierer. 
Thomas’ datter Liv bryder med sin far, da hun tager hyre på en coaster og sejler til Fjernøsten, mens Ja­kobs søn Tobias forlader sit hjem i Svendborg uden at have set ret meget til sin far – og uden at vide hvad han vil. 
Endnu mere uforudsigelig er fremtiden for deres yngre søskende, Katrine og Frederik, mens Danmark passerer årtusinde­skiftet med udsigt til en ny dagsorden: involvering i krige og bekæmpelse af terror. Mens Frederik lader sig friste af de nye nationale toner med drømmen om at kæmpe ude i verden, er Katrine ved at komme fri af flere års ensomhed. De to yngste Brinch-børn tager til alles forskrækkelse en beslutning, som splitter familien. 
"Det er de unge som forsvinder" foregår fra begyndelsen af 1990’erne og frem til 2015. Romanen er en fortælling om generationskløfter, svigt, krig og flugt i en tid, hvor de gamle værdier ændrer sig hurtigere end nogensinde før. 
”Med trilogien har vi ønsket at skrive en fortælling, hvor vi fletter de dramatiske hændelser i en slægts liv sammen med nogle mørkere sider af danmarkshistorien – fra år 1900 til i dag”. – Ringhof & Valeur 
Om forfatterne: Forfatterparret Ringhof & Valeur består af Lise Ringhof (f. 1964), som i mange år har arbejdet med salg, marketing og presse på danske bogforlag, og Erik Valeur (f. 1955), som er uddannet journalist, og som tidligere bl.a. har udgivet bestsellerromanen "Det syvende barn". Forfatterparret bor skiftevis i Valby ved København og i Sønderho på Fanø, hvor de har researchet og skrevet romantrilogien sammen.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgivet 18. august 2022
ISBN13 9788743402947
Forlag Gutkind
Genre Skønlitteratur
Antal sider 560
Mål 165 × 235 × 42 mm   ·   910 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis alle

Mere med Lise Ringhof & Erik Valeur

Andre har også købt