Lady In The Balcony: Lockdown Sessions - Eric Clapton - Musik - UNIVERSAL - 0602438472383 - 12. november 2021
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Lady In The Balcony: Lockdown Sessions

Eric Clapton

Pris
DKK 179,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 29. apr. - 2. maj.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

Lady In The Balcony: Lockdown Sessions

Eric Clapton er tilbage med en bemærkelsesværdig ny udgivelse, The Lady In The Balcony: Lockdown Sessions , der kommer i et væld af forskellige formater.

På de 17 sange har Clapton slået sig sammen med sine mangeårige bandkammerater Nathan East (bas og vokal), Steve Gadd (trommer) og Chris Stainton (tangenter). Sammen leverer de på dette album akustiske versioner af en række Clapton-klassikere og et udvalg af andre numre, der omfatter blues- og country-favoritter m.m.

Værket blev skabt under opsyn af Claptons legendariske, Grammy-vindende producer Russ Titelman (James Taylor, George Harrison, Brian Wilson, Randy Newman, Rickie Lee Jones) og er indspillet live på Cowdray House i West Sussex, England. I løbet af koncerten tager Clapton og kompagni fat i tidløse klassikere som "After Midnight", "Layla", "Bell Bottom Blues", "Tears in Heaven", "Nobody Knows You When You're Down And Out" og "Key to the Highway". Udover at fortolke nogle af de mest elskede numre fra Erics eget omfattende repertoire, giver bandet også nyt liv til nogle af de sange, der har haft en afgørende indflydelse på Claptons karriere, heriblandt Peter Green-æra Fleetwood Mac-numrene "Black Magic Woman" og "Man of the World".

Projektet blev igangsat som et resultat af de COVID-19 relaterede aflysninger af Claptons Royal Albert Hall-koncerter, der var planlagt til at skulle løbe af stablen i maj 2021. Alternativet blev at han i stedet tog med sine bandkammerater ud til mere landlige omgivelser i England og gennemførte en koncert, der kun blev overværet af bandmedlemmerne selv og af de rullende kameraer, som har foreviget begivenheden - til glæde for alle hans fans!


CD+DVD

Medie Musik     CD/DVD   (CD og DVD)
Antal enheder 2
Udgivet 12. november 2021
EAN/UPC 0602438472383
Udgiver UNIVERSAL 060243847238
Genre Blues
Mål 12 × 14 × 1 mm   ·   216 g

Vis alle

Mere med Eric Clapton

Andre har også købt

Andet i samme serie

Vis alle

Flere tilbud: Eric Clapton - The Lady in the Balcony: Lockdown Sessions

Vis alle

Flere tilbud: CD'er - Julens bestsellere 2021

Vis alle

Flere tilbud: Eric Clapton

Se alt med Eric Clapton ( f.eks. CD , LP , DVD , T-shirt og MDVD )