Lad Julen Vare Længe - Lars Lilholt - Musik -  - 5712192003350 - 17. december 2021
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Lad Julen Vare Længe

Lars Lilholt

Pris
DKK 159,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 5. - 7. jun.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

Lad Julen Vare Længe

Lars Lilholt har sammen med sit 12 mands Jule-Folkeband lavet en festlig juleplade. Udgivelsen tager udgangspunkt i Lars Lilholts egen jul og de traditioner som han har med fra sit barndoms hjem:

"De sange vi altid har sunget og spillet, er dem jeg har med på denne plade. Både de smukke alvorlige salmer om Jesus der bliver født som verdens lys, men også de festlige om nisserne. De nisser som har været en del af julefesten her langt mod nord, længe før Harald Blåtand tvang os til at tro på Jesus. De fleste sange er flere hundrede år gamle. Nogle med tekster af Grundtvig og Ingemann. Flere er traditionelle folkemelodier. Otto Brandenburgs 'Banjomus' er fra 1969 og i familie med 'På loftet sidder nissen'. Lille Pers 'Til julebal i Nisseland' lærte jeg, da filmen 'Far til fire i byen' kom til den by jeg boede i som fireårig," siger Lars Lilholt.

"Endelig har jeg taget tre af mine egne sange med; Daltons julesang om de tre fordrukne vise mænd der bliver taget på sengen (varmeristen) da Jesus bliver genfødt ude i Ørestaden, og den mere alvorlige om byen Bethlehem, som jeg har besøgt mange gange. Og endelig den festlige titelsang som jeg skrev i 1987," fortsætter Lilholt.

Lad Julen Vare Længe indeholder i alt 16 sange fra den danske julesangskat - som altid flot og grundigt indspillet og produceret, når det er musik fra Lars Lilholt.

Medie Musik     VINYL     LP   (Vinyl)
Antal plader 1
Udgivet 17. december 2021
EAN/UPC 5712192003350
Genre Christmas
Mål 310 × 315 × 5 mm   ·   220 g
Antal tracks 16

Vis alle

Mere med Lars Lilholt

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Lars Lilholt Jule-Folkband - Lad Julen Vare Længe

Vis alle

Flere tilbud: Julemusik

Vis alle

Flere tilbud: Juleplader

Se alt med Lars Lilholt ( f.eks. CD , LP , SCD , DVD/CD og CD/DVD )