Reality's Got Nothing on Illusion - Julie Ellinor - Musik -  - 7332181115383 - 31. marts 2023
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Reality's Got Nothing on Illusion

Julie Ellinor

Pris
DKK 199,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 7. - 11. mar.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Reality's Got Nothing on Illusion

Den danske sanger, sangskriver og guitarist Julie Ellinor leverer indie pop, der emmer af nerve og ærlighed. Med sin karismatiske stemme og øre for de fængende popmelodier, lukker den fremadstormende sanger lytteren ind i et univers bestående af støvede synthesizers, luftige guitarflader og insisterende basslines. Ellinor har tiltrukket sig opmærksomhed i danske medier, specielt på dansk radio, hvor hendes skarptskårne singler "Disarray" og "Mislead" har været i tung rotation på både P3, P4 og P6 Beat, og hendes single "Disarray" blev udråbt til Ugens Uundgåelige på P3. Derudover spillede Ellinor sin første tour i foråret 2022, hvor hun bl.a. lagde vejen forbi SPOT Festival og modtog 5 stjerner fra GAFFA for hendes koncert.

Ellinor har siden da tilbragt det meste af sin tid i studiet for at indspille hendes kommende debutalbum, der indtil videre har budt på singlerne "Selfish Wishes" og "Reality's Got Nothing On Illusion". Begge sange er forløbere til det kommende debutalbum der udgives i marts 2023. På debutalbummet dyrkes en forkærlighed for 60’erne og 70’ernes akustiske og analoge lyd med en håndspillet og organisk tilgang, der samtidig trækker på poppens traditioner. Alt sammen danner rammen om de personlige og reflekterende tekster.

Om albummet udtaler Ellinor: "Albummet er mit første store værk, og det føles fantastisk at kunne skabe en større fortælling, end jeg har prøvet før. Under indspilningerne har jeg haft fokus på, at sangene skulle være sjove at spille live, og jeg glæder mig derfor helt vildt til at slippe albummet endnu mere fri sammen med mit band. Koncerterne kommer til at være fyldt med energiudladninger og intensitet."

Medie Musik     VINYL     LP   (Vinyl)
Antal plader 1
Udgivet 31. marts 2023
EAN/UPC 7332181115383
Katalognr. PGMDK796LP
Genre Pop
Mål 300 g   (Estimeret vægt)

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Signerede titler nu udsolgt

Se alt med Julie Ellinor ( f.eks. LP )